polecam kilka moich filmików które można sciongnonc w bearsharze
Naruto (karzdy wie oczym )
Bleach(przygody boga śmierci) polecam
South park ( nie wlatcy much i leprze)
- odcinek WoW polecam
-odcinek PsP polecam
Muzyka
Wszystkie nuty AcDc i Black Sabath ( zespoly rokowe) to mnie uspokaja
no moge podac kilka
Moderator
Bleach znam to dosyc fajne xD
A ja nie...W sumie to ja w ogóle nie oglądam anime...No, ok. Kilka odcinków Naruto obejrzałem. Ale i takpokemon rulez!!!
Moderator
No ba pokemon najlepsza bajka zawsze w podstawowce sie z kolegami bawilismy w nie
albo w karty gralismy
poza tym pokemony to chyba na nich wzbogacono sie najbardziej niz na zadnej innej bajce (maskotki,karty,koszulki,kostiumy,filmy w kinie itd....)
Ostatnio edytowany przez lord fabian (2007-11-11 06:52:49)
Ta bomba która wtedy eksplodowała do tej pory mnie fascynuje. Jak taka dziwna bajka zawładnęła umysłami, tak naprawdę całego świata(w tym także kilku moich nauczycieli grało w karty pokemon)
Moderator
ale i tak nic nie przebije mangi xD
Nie wiem, bo nie oglądałem/czyałem/słuchałem Ale może powinienem...O właśnie, przypomniało mi się, że musze coś dodac do mojego tematu w tym poddziale
Moderator
jak nie manga to japonskie bajki takie jak naruto, dragonball itd....
Tak dla wyjaśnienia - Manga to Japońskie komiksy itp a filmy animowane typu Dragon Ball , Pockemon itd to Anime czyli animowana wersja Mangi (oczywiście nie zawsze w kolejności komiks - film , może być i na odwrót ).
Pozatym Was zaskocze - Pockemony to także Manga/Anime
PS: Janczar - w głównym poście mógłbyś zapodać jakieś linki - oto chodzi w tym dziale, popatrz na inne tematy
Moderator
Hiro wyjoles mi to z ust