To usprawiedliwienie obejmuje nieobecność do max 5 dni.
Zamieszczając usprawiedliwienie należy podać mniej więcej od kiedy do kiedy będzie ta nieobecność oraz powód (nie jest wymagany).

Podopieczny
4815170Nie bedzie mnie dzisiaj na zebraniu poniewaz moj kolega ma 18 urodziny i nie ma neta wiec nie bede mial jak ... Nie bedzie mnie tylko dzisiaj a jutro juz normalnie
Prosze usprawiedliwic nieobecnosc Smoczusi na zebraniu dnia 21.04.2007 z powodu odbywajacego sie w tym dniu Babskiego Wieczoru .
(a jak zapewne wiecie takie wieczory to swietosc i oczywiscie obecnosc obowiazkowa)
Obecnosć usprawiedliwiona.
Miłej zabawy na 18 i babskim wieczorku

bardzo chce usprawiedliwić swoją nieobecność gdyż już niedługo musze jechać do wojska to będzie 10 maja. i nie bedzie mnie przez przynajmniej miesiac, moje konto poprowadzi mój brat pilnujcie go )) potem będe cześciej w domu więc bede grał pozdrawiam:))
Obecność usprawiedliwiona.
Zajmniemy się bracikiem w razie potrzeby więc bez obaw tylko niech się stawia na zebrania
PS: Powodzenia w wojsku ŻOŁNIERZU

Bardzo prosze o usprawiedliwienie przeez ten weeked (sobota ,Niedziela) Nie jestem na 100% pewien czy mie nie bedzie ale lepiej sie usprawiedliwic na zapas
Usprawiedliowione ale Kargoth tak na przyszłość to pisz w dziale dla BK a nie dla MU (chyba że tu też grasz wtedy sorka).
~ HiroBT ~

Nie będzie mnie między czwartkiem 3 maja a niedzielą 7 maja. Jadę do Niemiec na te kilka dni. Jakby się czasem uda dorwać do internetu tam, to byćmoże się pokarzę.
Obecność usprawiedliwiona
Miłęj podróży i bezpiecznego powrotu ~ HiroBT ~
Wybaczcie moja nieobecnosc na zebranku dzis. Zrobilam sobie pare dni urlopu i jakos mi sie tak niechcacy za pozno wrocilo ;-)
(i prosze nie krzyczec ze tak malo online bywam.. kaprysna taka.. )