Hejka, nie było mnie jakoś z miech chyba, czy dłużej, z lekkim wpadaniem i patrzeniem co się dzieje. Ale bez grania niestety.
Mam pytanko, macie już tego patcha do mu z sezonem 2? Bo ten co podali na forum jest zwalony, i nie dość, ze się ściąga 7h a potem ma archiwum popsute, to szukanie po torentach u kogoś, kto to dorwał od znajomych zza granicy, też jest męczące,długo mnie nie było na mu, i dopiero dzisiaj wróciłem do siebie na kwaterę do Łodzi (pobyt w domu, ślub kuzyna, wyjazd do sanatorium itd. ) A co najgorsze, muszę się zalogować na mu do końca tego tygodnia, a w sumie jakoś do piątku, bo mnie wywalą, a miałem reaktywować gildię, bo jako tako ciągnę z najwierniejszymi, tylko co to da, skoro GM'a KOHORTY wywalą admini mu, za nie wchodzenie do gry, a ja wejść nie mogę bez tego durnego patcha i się męczę już 9h.
Jakby ktoś miał działający patch do sezonu 2, na mu, to proszę o kontakt, jakoś nie cieszy mi się utrata Tragaskisa, nawet jak jest okradziony i świeci tyłkiem. za dużo poświęciłem, żeby stworzyć go takiego i szlag mnie jasny trafi, jak mnie unicestwią. Z góry wielkie dzięki, nr gg podany.
Pierwsze słysze o nowym kliencie itp.
Radsament miał przepustke i się z nim spotkałem chyba w sobote na MU i cały czas było jak było
Jeśli serio jest jakiś nowy klient do ściągnięcia lub jego aktualka to postaram się czegoś dowiedzieć w wolnej chwili choć to nie łątwe bo czeka mnie wojenka na KD.
Pozatym możesz wskoczyć na forum MU i tam pogawędzić z Polskim Adminem który z pewnością Ci wyjaśni co i jak.
Cóż... Na polskim forum jest właśnie ten problem, że admini nic, tylko inni gracze, a właściwie chyba tylko jednemu się udało to ściągnąć dobrze, udostępnił to ze swojego kompa i można torentem ściągać, a reszta tylko mu kompa zapychała i potem nawet tego nie udostępnili, żeby transfer szybciej szedł. Kolo się wnerwił i zamknął przesyłanie, teraz można sobie jedynie połazić i poprzeklinać na K2 i to jak znowu robotę spaprali. Bo najpierw poblokowali konta ludziom, co grali w mu od samego początku i zrobili sobie fajne postacie, a teraz dali pliki z popsutym archiwum. Aby im dupy skopać.
Jak wam się uda, to dajcie cynk, czas mi się kończy.
OMG jest juz sezon 2 OMG yea!! tak tak
a ja nic nie wiedziałam -.- (dawno nie odwiedzałam MU... zbyt dawno;) )
pozatym nowe mapki nowe itemki ...YEA!
Ostatnio edytowany przez Efrata (2007-08-08 15:41:26)
A ja tam dzisiaj wparowalem - 10 minut się aktualizowało wszystko, poczym wbiłem i wszystko działa.
Nawet sobie nowe butki kupilem na SMa z ciekawosci (niestety sa gorsze od GSa) ale odjechane tarcze porobili - teraz to już ta gra całkiem straciła swój klimat i weszła na droge gierek fantasy z typu "lej sie ile wlezie" ^^
Co do nowej krainy to jest jedna ale tak jak atlans w 3 poziomach i nawet całkiem całkiem z grafiką potworkow itp ale niestety z kwestią klimatu tajemniczości to z lekka skopali (lepsza Aida w tej kwesti).
Tragaskis - włącz MU i czekaj aż samo Ci sie zaktualizuje (jśli nadal nie będzie działąć to jak włanczasz MU to pokaże Ci się na przyciskiem "conect" okienko z nowinkami i tam klikasz "sezon 2" poczytaj sobie - na samym dole tejże nowinki znajdziesz linka do awaryjnego lodingu ).
Mam nadzieję że Ci się uda i sie zalogujesz
PS: Powiedz Arijen żeby też wbił na MU i Ci pomógł.
HiroBT napisał:
Tragaskis - włącz MU i czekaj aż samo Ci sie zaktualizuje (jśli nadal nie będzie działąć to jak włanczasz MU to pokaże Ci się na przyciskiem "conect" okienko z nowinkami i tam klikasz "sezon 2" poczytaj sobie - na samym dole tejże nowinki znajdziesz linka do awaryjnego lodingu
).
Mam nadzieję że Ci się uda i sie zalogujesz
PS: Powiedz Arijen żeby też wbił na MU i Ci pomógł.
Hiro to tak nie działa, kiedy włączam mu, nie aktualizuje mi wcale tego, tylko cały czas zaczyna od nowa i już przy 1/1 jest, że failed i takie tam, wcale nie rusza dalej; forum czytałem, mają kilka moich komentarzy i ci z K2 i z naszego polskiego forum, plik ma uszkodzone archiwum i nie można go w żaden sposób rozpakować, a ten drugi link co podali też nie działa jak się nie ma jakiejś tam części w aktualizacjach gry (ja jej nie mam ). Stronka oficjalna przeczytana, forum tak samo, przeczytałem nawet wszystkie komentarze do ogłoszeń i wszędzie to samo. I wiem, że to nie tylko mój problem, bo jest masa ludu, którzy nie mogą sobie zaktualizować mu, a nie tylko ja. Mam już ściągniętą połowę plików rapidem. Tak, czy siak muszę się wyrobić do jutra, bo inaczej wsiąkam głucho w nicość.
A co do Arijen, on w to nie gra już zbytnio. Powiedział mi kilka dni temu, że robi sobie przerwę od mu. On się nawet nie zainteresował nowym patchem. Gra teraz w grę Metin2 i ma wszystko inne gdzieś (). Jeżeli jakoś mi się pliki uporządkują i da radę wejść to będzie dobrze, jak nie? Cóż... Pożegnam się potem jak się nie uda. A Arijen jak zwykle robi co chce. Narqa
Ostatnio edytowany przez Tragaskis (2007-08-09 10:22:53)
Traga to podaj mi swój login na gg (nr gg masz w moim profilu) i się spróbuje zalogować na Twoim koncie z mojej aktualki.
Co prawda Ty sobie nie pograsz ale będziesz zalogowany i Ci nie skasują konta
Decyzja należy do Ciebie.